Talk:Cat:Human-embryology.org

From Human Embryology

https://translate.google.com.au/translate?sl=en&tl=ca&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fhuman-embryology.org&edit-text=

Catalan Language Pages


Original Autotranslate

Sobre el Consorci


El "Embriologia Consorci Digital" es va establir per primera vegada el 2014. L'obertura oficial del Consorci es va dur a terme a la Universitat de Göttingen el 8 d'abril del 2015.

L'objectiu d'aquesta associació internacional és digitalitzar, preservar i posar a disposició dels investigadors dels principals col·leccions embriologia histològics.

Els curadors de recollida tindran una còpia digital completa de la seva col·lecció i controlar els drets d'autor en línia, citació i més reutilització. El projecte de recerca no pretén alterar o canviar els controls existents que es duen a terme sobre aquestes col·leccions de valor incalculable. Una adreça d'Internet ( human-embryology.org ) ha estat assignat específicament per eliminar qualsevol re-associació de les col·leccions existents i ha de ser vist com un lloc web de col·laboració entre la recerca que contribueixen institucions i investigadors.

Traduir aquesta pàgina


Anglès

Deutsch

espanyol

français

日本人


Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el Dr. Mark Hill .

Aquest projecte d'investigació és totalment independent de la Embriologia recurs educatiu. ( Pàgina de suport de projecte )